Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

TÁJÉKOZTATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDOKRÓL, DÍJAKRÓL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyesen történő készpénzes fizetésre(előre egyeztetett esetekben) és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása  a  FoxPost futárszolgálat által történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást is vállalunk. Ez utóbbi díjáról minden esetben az adott desztináció ismeretében tudunk felvilágosítást adni. Kérjük, amennyiben Magyarországon kívüli címre kívánja megrendelni a termékeket, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a megadott telefonszámon vagy e-mail címen, és kérjen tájékoztatást a szállítási költséget illetően.

Szállítási díjak (FoxPost szolgáltatások)

Előre utalás  esetén, házhozszállításkor 15 kg-ig:  1400Ft, 25 kg-ig 2000Ft,

Utánvételes fizetési mód esetén házhozszállításkor 15 kg-ig : 1510Ft. 25 kg-ig 2150 Ft,

Előre utalás  esetén, csomagautomatéba történő kézbesítéskor:  790Ft, 

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Fizetési módok

A megrendelt termékek vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek minden esetben feltüntetésre kerülnek a megrendeléskor) a vásárló előzetes banki utalással illetve a futárnál és csomagautomatánál történő készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel teljesítheti (utánvét). Utánvétes fizetési módnál Webáruházunk kezelési költséget számíthat fel, amelyről a megrendelés leadása során, a weboldalon tájékoztatja a vásárlót.

Figyelem! Bizonyos termékek esetében, így például valamennyi tetováló gép megrendelésekor, a vételárat kizárólag banki előre utalással egyenlítheti ki. Tetováló gépeket webáruházunk utánvéttel nem postáz. Kérjük ezt mindenképpen vegye figyelembe vásárláskor!

A vásárlásakor érvényes fizetési feltételeket a https://www.valetattoosupply.hu/vasarlasi_feltetelek_5 oldalon találja részletesen, amely a Webáruház Általános Szerződési Feltételeinek része.