Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tattoo Blog

Tattoo Blog

Az első tetoválásod elkészíttetése előtt állsz?

Kezdő tetováló vagy?

Bizonytalan vagy néhány dologban?

Igyekszünk megosztani veled hasznos információkat amikről jó ha tudsz.

2020. 07. 19. 16:37:40 Szendrői Török Levente

Vannak kérdések, melyek szinte kivétel nélkül felmerülnek az emberben azzal kapcsolatban, hogyan is ápolja gondosan a friss tetoválását. Mit szabad és mit nem? mik a legjobb módszerek és mik azok a dolgok amiket mindenképp kerülni kell? Mára általánosságban kijelenthető, hogy a tetoválásod elkészítő művész el fog mondani mindent, amit be kell tartanod. Ezen hasznos tanácsokat mindenképp fogadd meg. Az viszont teljesen természetes és bárkivel előfordul, hogy az adott szituációban, a tetováló folyamat közben, vagy után elhangzott jó tanácsok nem mindegyikére emlékszik. Ez az írás ebben kíván segítő kezet nyújtani. A leggyakrabban feltett kérdéseket gyűjti egybe, hogy otthon átfutva hasznos információkat meríthess belőlük.

2020. 07. 19. 00:00:00 Szendrői Török Levente

A tetoválás utókezeléssel kapcsolatban a módszerek és a felhasznált anyagok tekintetében eltérések lehetnek, de általánosságban elmondható, hogy vannak a folyamatnak megkerülhetetlen, mindenki által elfogadott elemei, melyeket itt csokorba szedve olvashatsz.Az írás segíthet, hogy a tetováló művész által tökéletesen elkészített ábrád a gyógyulás után is a lehető legjobb minőségben legyen bőröd dísze.

2020. 03. 17. 09:20:38 Szendrői Török Levente

Tetoválást szeretnél? Bizonytalan vagy az év mely szakaszában készíttesd el? Ez az írás összegyűjti az egyes évszakok mellett szóló érveket illetve az ellenük felhozott ellenérveket is. Ha minden írott és íratlan szabályt betartasz, az év bármely időszaka alkalmas lehet egy tetoválás megfelelő utókezelésére. Bizonyos kellemetlenséggel, plusz tennivalóval nyilván szembesül ilyenkor az ember, e sorok abban lesznek segítségedre, hogy az egyes évszakok pro és kontrái közül számodra melyek a leginkább vállalhatóak.Akárhogy is dönts, annyi bizonyos, hogy az utókezeléssel járó néhány hetes "macera" messze megéri a fáradtságot, hiszen egy életre szóló gyönyörű műalkotással gazdagodsz.

2020. 03. 15. 19:36:43 Szendrői Török Levente

A gyógyulási folyamat nagyon fontos része egy szép tetoválás létrejöttének. És e folyamat eredménye bizony szinte kizárólag a tetoválás viselőjén múlik. Ebben az írásban összegyűjtöttünk számodra fontos és hasznos tudnivalókat a témában. Természetesen ezeket az információkat jó eséllyel a tetováló művész is meg fogja veled osztani, de néhány alapvető dolgot talán érdemes elolvasni előtte, hiszen nem biztos, hogy minden felmerülő kérdésed eszedbe jut majd, és nem biztos, hogy minden fontos információt első hallásra megjegyzel majd.